• Scherpe prijzen
  • Correcte service
  • Bel ons: +32 479 46 69 34

Tuinmachines huren in Turnhout en ruime omgeving


Ben je in de tuin aan het klussen geslagen en ben je op zoek naar een professionele elektrische hakselaar voor het versnipperen van jouw takken en/of groenafval? De aankoopprijs van een elektrische hakselaar is eerder aan de hoge kant en omdat je hem waarschijnlijk niet zo dikwijls nodig hebt, wil je je deze uitgave wellicht liever besparen. Bij TVT-RENT uit Turnhout kan je terecht voor de huur van een elektrische hakselaar voor één dag of voor een heel weekend.

Ook voor het huren van tijdelijke verwarming tijdens bouw- of verbouwwerken of voor op je terras in de koudere maanden zit je goed bij TVT-RENT. Wij staan in voor de verhuur van heteluchtblazers met thermostaat per dag, per week of per maand, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften. Heb je graafwerken op het programma staan of heb je een grasmaaier nodig? Dan ben je bij ons eveneens aan het juiste adres. Onze tuinmachines worden geregeld gereinigd en onderhouden waardoor jij als klant zeker bent van een optimale werking.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare firma die zich ontfermt over het verhuur van tuinmachines in regio Turnhout? Aarzel niet en neem onmiddellijk contact op met TVT-RENT!


Breed aanbod aan tuinmachines


Bij TVT-RENT in Turnhout kan je dag na dag terecht voor het huren van hoogwaardige tuinmachines, zoals elektrische hakselaars, heteluchtkanonnen met thermostaat, grasmachines en graafmachines.

 

Elektrische hakselaar
Met onze elektrische hakselaar kan je al je tuinafval snel en moeiteloos versnipperen voor het transport of om het te verwerken tot compost. Wij beschikken over een  hakselaar aangedreven door benzine en elektrisch startbaar is, die kan versnipperen tot een maximale diameter van 10 cm.


Heteluchtblazer met thermostaat
Huur onze heteluchtblazer met thermostaat als je nood hebt aan tijdelijke verwarming. Onze heteluchtblazer is ideaal om je te verwarmen tijdens constructiewerken en is uitgerust met een thermostaat die je op de gewenste temperatuur kunt instellen.


Graafmachines
Zoek je naar een trilplaat om je grond mooi aan te rollen ? wij verhuren het.


Grasmachines
Een strak gazon bekom je door het te maaien met een grasmaaier van uitstekende kwaliteit. Wij verhuren superieure grasmaaiers in verschillende afmetingen voor kort- of langdurige periodes.

 

Wil je graag weten welke tuinmachines je bij ons allemaal kunt huren? Bekijk hier onze catalogus!


Tuinmachines huren bij TVT-RENT


Wie een tuinmachine huurt bij TVT-RENT kiest voor een vlotte en betaalbare service. Wij begrijpen maar al te goed dat je je machines soms heel dringend nodig kunt hebben en wij stellen dan ook alles in het werk om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Wij staan garant voor de verhuur van kwalitatieve tuinmachines aan eerlijke en transparante prijzen in Turnhout en ruime omgeving. En omdat wij al onze klanten van deze uitstekende kwaliteit willen verzekeren, vragen wij jou om een waarborg te betalen die je terugkrijgt wanneer jij ons de tuinmachine zonder beschadigingen terugbezorgt.

Wens je meer informatie te ontvangen over onze tuinmachines of ben je nieuwsgierig naar onze prijzen voor het huren van een tuinmachine in regio Turnhout? Vraag hier je offerte aan!