Het huren van tuinmachines om je tuin winter klaar te maken

De beste maand om je tuin winterklaar te maken is in oktober. De temperatuur is vaak nog prima (je vingers vriezen er nog niet af) en ook de grond is nog niet te hard en bevroren. Wanneer je tijd investeert in je tuin om deze winterklaar te maken kan je in het voorjaar van een prachtige tuin genieten.

Maar hoe zorg je nu voor een winterklare tuin? Wat kan je best doen en welk tuingereedschap heb je nodig?

Huur een bladblazer

Ruim afgevallen bladeren en takken op je gazon op. Zo voorkom je kale plekken en mos ontwikkeling. Bij TVT-rent kan je een bladzuiger huren om je tuin en gazon proper te houden. Met een bladzuiger vang je de bladeren op in een opvangzak en hoef je alleen nog maar de zak te legen. Makkelijk toch?

Verticuteer je gazon

Om je gazon mooi te krijgen en te behouden is het verstandig om in het najaar te verticuteren. Bij het verticuteren komt er terug lucht en voeding in de grasmat. Niet iedereen heeft thuis een verticuteermachine staan. Aangezien je deze ook niet ongelooflijk veel gebruikt, is het verstandig eentje te huren. Bij TVT-rent kan je een verticuteerder huren voor één dag.

De laatste snoeibeurt met heggeschaar en kettingzaag

Kan jouw heg een laatste snoeibeurt gebruiken voor de winter begint? Je beschermt hagen en bomen op deze manier tegen verrotting. Bij TVT-rent kan een heggeschaar huren voor een dag om je tuin voor te bereiden op de winter. Heb je struiken of bomen waarvan de takken dienen gesnoeid worden? Met een kettingzaag van TVT-rent zorg je voor een veilige wintertuin.

Snoeiafval wegkrijgen met elektrische Hakselaar

Het ruimen van afgevallen bladeren en het snoeiwerk levert je een hoeveelheid aan snoeiafval op. Dit snoeiafval kan je verhakselen met een elektrische hakselaar. Een elektrische hakselaar kan je huren bij ons.

Previous
Previous

5 tips voor je verhuis met een aanhangwagen

Next
Next

TIPS VOOR HET LADEN VAN JE AANHANGWAGEN